Sustenabilitatea este COOL! 10 celebritati care au ales sustenabilitatea ca mod de viata

Sustenabilitatea este COOL! 10 celebritati care au ales sustenabilitatea ca mod de viata

Activistii celebritati isi folosesc platformele consacrate pentru a creste gradul de constientizare cu privire la problemele globale. Exista o multime de celebritati care au vorbit despre schimbarile climatice si despre mediu, unele chiar lansand companii durabile si ecologice.

 

Miranda Kerr

„Trebuie sa ne protejam mediul natural pentru că ne sustine viata – este intr-adevar atat de simplu.” Miranda Kerr este un ecologist pasionat, asigurandu-se ca toate aspectele vietii ei sunt sanatoase si durabile. In casa ei din Malibu, ea are tehnologie de ultima ora prin care se asigura ca aceasta este cat se poate de ecologica. Aceasta tehnologie include Skywater 3000 care atrage umezeala din aer si ofera apa pentru intreaga casa, precum si pentru cascada din gradina ei.

In 2009, Kerr si-a lansat propriul brand organic de ingrijire a pielii „Kora”. Folosind ingrediente naturale si organice, ea se mandreste cu utilizarea produselor vegane si o alternativa mai sanatoasa la alte marci de ingrijire a pielii de pe piata. Nu numai ca produsele sunt bune pentru pielea ta, dar sunt prietenoase cu mediul - nu sunt adaugate erbicide sau pesticide.

 

Leonardo DiCaprio

De cand era copil, DiCaprio a fost interesat de mediu. Dragostea lui pentru lumea naturala l-a determinat sa fie unul dintre cei mai mari activisti celebri din lume. Fundatia Leonardo DiCaprio a fost infiintata in 1998 si se ocupa cu constientizarea problemelor de mediu. De asemenea, a donat milioane diverselor organizatii de mediu si a vorbit deschis despre starea planetei.

El si-a folosit platforma pentru a sustine minoritatile etnice, comunitatile defavorizate si cei care sunt in prezent afectati de efectele schimbarilor climatice. El a militat pentru schimbare de zeci de ani.

 

Christy Turlington Burns

Christy Turlington Burns a lucrat in industria modei zeci de ani si intelege cat de daunatoare este aceasta pentru mediu. Ea acorda o importanta majora reutilizarii si reciclarii in industrie si considera ca crearea de piese din materiale reciclate este „inspirationala”.

Christy promoveaza inovatia in industrie si apreciaza dedicarea marcilor pentru a asigura un viitor mai durabil pentru lumea modei.

 

Emma Watson

In timpul turneului de presa pentru Frumoasa si Bestia, Emma a creat un Instagram numit @the_press_tour, aratand toate marcile de moda sustenabila pe care le-a purtat in timpul turneului filmului. Emma este un mare sustinator al marcilor sustenabile, aratand ca poti fi un icon al modei cu o amprenta mica de carbon. Ea si-a dedicat cariera drepturilor omului si comertului echitabil, in special in industria modei.

Este o mare sustinatoare a Good on You, sustinand ca: „Pe covorul rosu, deseori suntem intrebati nu ce purtam, ci „pe cine”. Moda este o modalitate de a te exprima si a alege sa purtam marci care sunt durabile si, transparent, reflecta dedicarea ei fata de mediu si importanta de a sti de unde provin hainele tale.

 

Grace Beverley

Incepand cu un cont de fitness pe Instagram, Grace a castigat rapid o multime de adepti si a devenit un influencer major pentru adolescente. Absolventa a Universitatii Oxford, ea a lansat cateva afaceri de-a lungul anilor. Cel mai recent brand al ei, de imbracaminte activa, TALA, a devenit popular datorita filozofiei de baza a durabilitatii. TALA foloseste sticle de plastic si alte deseuri pentru a crea imbracaminte activa de inalta calitate si la preturi accesibile. Ea a deschis recent magazine in LA si Londra si chiar are aparate pos fabricate din plastic oceanic – atentia ei la detalii fiind de admirat!

Beverley a trecut la veganism in 2018 din motive etice si de sanatate. Ea isi posteaza in mod regulat mesele pe Instagram, iar noua ei aplicatie de fitness „Shreddy” include planuri de masa care sunt vegane.

 

John Abraham

“Cu totii avem puterea de a o proteja pe mama natura, pe noi insine si pe ceilalti din jurul nostru.” Actorul de la Bollywood, John Abraham, crede ca toata lumea ar trebui sa aiba grija de ceilalti si de mediul nostru. Initiativa Power A Light ofera energie solara satelor rurale din India, asigurand lumina pentru toti intr-un mod ecologic.

Abraham a fost un razboinic ecologic inca dinainte de cariera sa de actor si il numeste „un mod de viata”. Este vegetarian si militeaza pentru drepturile animalelor si promoveaza un stil de viata care reduce deseurile, protejeaza animalele si evita plasticul.

 

Don Cheadle

Ambasadorul ONU, Don Cheadle, a vorbit despre schimbarile climatice si cresterea gradului de constientizare. In 2016, si-a vandut casa lui din California. Aceasta casa a fost facuta pentru a fi ecologica, cu panouri solare, plante care pot supravietui secetei si aparate care economisesc energia.

Cheadle a fost implicat in campania „Seal the Deal” a ONU, care a fost o actiune pentru cresterea gradului de constientizare cu privire la schimbarile climatice. El a fost foarte activ in campanie si a vorbit adesea despre importanta ingrijirii planetei noastre – „Sper sa-mi folosesc „celebritatea” pentru a motiva oamenii.”

 

Shailene Woodley

Recent, Shailene a sporit gradul de constientizare cu privire la materialele plastice de unica folosinta. Ea a colaborat cu Parley for the Oceans si American Express, lansand o campanie care curata plajele de plasticul oceanic. Shailene nu numai ca face campanie impotriva materialelor plastice de unica folosinta, dar ii educa pe oameni in ceea ce priveste ingrijirea de sine.

“A fi constient de sine si a intelege ce poti face pentru a proteja mediul inconjurator inseamna sa devii mai activ in viata ta de zi cu zi, mai degraba decat sa traiesti pasiv. Concentrarea pe ceea ce utilizati si de ce il utilizati este o modalitate excelenta de a incepe sa minimizati utilizarea plasticului.” Ea promoveaza un stil de viata constient, unul in care protejati mediul si de asemenea, bunastarea mentala si emotionala.

 

Ben Affleck

Ben Affleck este un iubitor al sustenabilitatii. Masina hibrida pe care o conduce economiseste energie si de asemenea, conduce mai curat si mai eficient, facand-o extrem de prietenoasa cu mediul.

In 2010, Affleck a fondat Initiativa Eastern Congo. Aceasta fundatie creeaza noi oportunitati pentru comunitatile din estul Congo, lucrand pentru un viitor durabil pentru societatea sa.

 

Cate Blanchett

Aceasta actrita castigatoare de Oscar este un activist de top la Hollywood. Ea militeaza pentru mediu pentru viitorul copiilor nostri. Generatiile viitoare au nevoie de protectie impotriva unui viitor foarte incert, in special de catre cei care nu vor fi prin preajma sa-l vada.

Nu numai ca a lucrat pentru a-si reduce personal amprenta de carbon, dar a fost implicata intr-o cantitate imensa de campanii, de la Solar Aid (panouri solare pentru comunitatile africane defavorizate) la The Australian Conservation Foundation (educarea comunitatilor pentru a asigura o viaat sanatoasa si infloritoare).

 

Toate aceste celebritati si multe altele isi folosesc statutul pentru a creste gradul de constientizare si pentru a oferi finantare companiilor care lucreaza pentru a salva planeta noastra si pentru a asigura un mediu sigur, de succes si infloritor pentru generatiile viitoare. Aceste celebritati nu sunt doar actori si modele, ci sunt activisti care lupta pentru mediul nostru.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!