WOUF

Nascut si creat in Barcelona, WOUF produce genti si accesorii de inalta calitate care combina functionalitatea cu designuri indraznete, folosind doar materiale responsabile.
WOUF este creat pentru a rezista si a fi pretuit in fiecare zi. De la studioul de design pana la atelierul de productie, partenerii de la WOUF proiecteaza si fabrica local accesorii de moda folosind materiale reciclate si organice.
Proiectat pentru toata lumea si pentru fiecare zi, fiecare colectie se inspira din stilul de viata urban, adaugand o atingere unica pentru a te insoti peste tot.
De la proiectare la fabricatie, tot ce este produs de WOUF poarta atitudinea "Prints for Good". Mai mult decat o eticheta, este un angajament de a fi responsabil fata de mediu. Asta inseamna sa proiectezi produse durabile si atemporale, sa cauti constant materiale sustenabile de calitate, sa reduci deseurile si emisiile si sa produci local.
De la design la fabricatie, WOUF evolueaza constant spre o modalitate mai buna de a produce pentru oameni si pentru planeta.

Afiseaza: 1-24 din 38 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!