Sfaturi si trucuri pentru a intretine pielea reciclata naturala

Sfaturi si trucuri pentru a intretine pielea reciclata naturala

Pielea reciclata naturala se intretine destul de usor si are o rezistenta mare in timp daca respectati cateva reguli.

Tineti pielea departe de lumina soarelui

Un numar destul de mare de oameni fac aceeasi greseala expunand gentile din piele reciclata si alte produse la lumina directă a soarelui. Acest lucru face ca pielea să se estompeze si sa înceapa sa se crape în timp. Daca vorbim de mobilier din piele, cea mai evidenta solutie ar fi sa il repozitionam departe de lumina directa a soarelui. Cu toate acestea, s-ar putea sa devina putin mai complicat cand vine vorba de genti de mana.

Le puteti schimba in mod regulat, astfel incat nici o poseta din piele reciclata naturala nu va fi expunsa prea des. Cu toate acestea, nu este intotdeauna posibil, prin urmare, alte sfaturi ar putea fi mai utile.

Curatati regulat

Acest lucru se poate face fie prin curatarea produsului, fie ca este vorba de canapea sau geanta, cu o bucata de carpa umeda la fiecare doua sau trei saptamani. Dacă vorbim despre o canapea, ai putea lua în considerare si aspirarea acesteia. Totusi, tine cont de faptul ca atunci cand aspiri mobila, este indicat sa folosesti o perie moale pentru a evita zgarierea pielii. Aspiratorul vine de obicei cu tot felul de accesorii diferite. Puteti aspira cu usurinta cusaturile si locurile greu accesibile daca utilizati tapiterie si instrumente de atasare a crapaturilor.

Folositi balsamuri pentru piele
 

O modalitate eficienta de a va mentine si de a asigura durabilitatea pielii este să o conditionati cu un balsam pentru piele. Ar trebui sa-l aplicati pe produs de cel putin cateva ori pe luna pentru a pastra produsul pentru o perioada mai lunga de timp. Cand cumparati unul, va rugam sa va asigurati ca achizitionati un balsam special creat pentru produsele dvs. din piele.

Nu frecati petele
 

Cand varsati ceva sau patati pielea, evitati sa o curatati frecand cu ceva dur, deoarece se poate uza. In schimb, folositi un prosop de hartie sau altceva care absoarbe bine lichidul imediat ce ati varsat ceva.

Nu utilizati produse care nu sunt destinate pielii
 

Acest lucru aduce la punctul nostru menționat mai devreme, ca ar trebui sa alegeti întotdeauna un produs dedicat pielii. O greseala comuna pe care o fac oamenii este ca folosesc diversi detergenti, uleiuri si solventi pentru a curata pielea lipita. Acest lucru provoaca decolorarea si subtiaza straturile de piele. Atunci cand cumparati produse de curatare si de curatare a pielii, întrebati întotdeauna daca acestea sunt destinate sa fie utilizate pe piele reciclata sau nu.

Evitati sa plasati pielea reciclata naturala langa sursele de caldura
 

Am mentionat ca lumina soarelui poate deteriora permanent pielea lipita datorita caldurii pe care o degaja. Nu este diferit de alte surse de caldura, cum ar fi un radiator, un incalzitor, sobe etc. Asigurati-va ca mobila dvs. este la cel putin 40 cm distanta de orice sursa de caldura, care poate fi aplicata si in cazul unei geanti de mana.

Speram ca informatiile furnizate de noi va sunt utile si ati învatat putin despre cum sa va pastrati obiectele preferate din piele naturala reciclata pentru mai mult timp.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!