Back to office - lucruri esentiale de luat la birou

Back to office - lucruri esentiale de luat la birou
Sezonul concediilor s-a incheiat si dupa cateva saptamani de vacanta, zilele dumneavoastra de relaxare pe plaja si de cautare la nesfarsit de mancare demna de Instagram sunt acum in urma.

Dar revenirea la munca dupa o lunga pauza de vacanta nu a fost niciodata mai usoara. Anul acesta, vacantele au fost mai diferite decat de obicei pentru toata lumea. In timp ce unii oameni au decis sa-si petreaca vacantele in acelasi oras sau tara, cunoscut in mod obisnuit sub numele de staycation, altii au putut calatori in strainatate.

Indiferent de tipul de vacanta, revenirea la birou poate fi o provocare si, in unele ocazii, intoarcerea la munca poate fi stresanta. S-ar putea sa intampinati dificultati in a reveni direct la raspunsul la e-mailuri si la participarea la intalniri. In timp ce stati la birou, s-ar putea chiar sa va indepartati de colegi si sa va simtiti letargic, absolut incapabil sa va concentrati asupra muncii dumneavostra.

Suntem pentru productivitate, ceea ce inseamna ca noi credem in produse care va fac viata profesionala mai organizata si mai eficienta, sanatoasa si pur si simplu mai buna.

Intrucat productivitatea este un subiect amplu, aici veti gasi alegerile noastre de top, articole organizatorice, accesorii pentru birou si gadgeturi pentru imbunatatirea sanatatii si alte descoperiri grozave care, credem noi, apartin biroului dumneavostra!

Aratand proaspat ca un aer de toamna, aceste huse pentru iPhone sunt aproape cele mai ecologice pe care le veti obtine. Sunt fabricate din piele naturala reciclata si ne place aspectul natural pe care il afiseaza.



Husa pentru iPhone 12 şi 12 Pro este o husa pentru telefon minimalista si de protectie, care nu compromite iPhone-ul dumneavoastra. Cu linii curate, margini rotunjite si un profil super subtire, abia veti observa ca telefonul dumneavoastra are o carcasa.

Este conceputa pentru a fi ultra-subtire, pastrand in acelasi timp protectie pentru telefonul dumneavostra. Aceasta este husa perfecta pentru cei carora nu le plac husele de telefon care compromit aspectul si senzatia telefonului lor.

Unul dintre cele mai urate lucruri dintr-un birou sunt cablurile insirate. Organizati toate cablurile în acest organizator de cabluri din piele naturala reciclata din gama Origin pentru a mentine acel aspect curat si minimal. Permite o organizare cat mai buna a spatiului de lucru pentru ca dumneavoastra sa va concentrati numai pe lucruri productive.



Daca aveti nevoie sa calatoriti pentru serviciu, mergeti la interviuri, participati la o multime de intalniri de afaceri sau daca doriti sa va pastrati documentele bine organizate, atunci un port documente din piele naturala reciclata va poate ajuta sa aratati mai profesionist si sa faceti multitasking mai eficient.



Sunt foarte practice si pot pastra de la pasapoarte, la carti de identitate sau bilete de avion.Este o modalitate perfecta pentru a pastra toate aceste documente importante la un loc.

Sau,daca se intampla sa lucrati in mare parte de acasa, asta nu inseamna ca nu puteti detine un port documente elegant care sa va ajute sa fiti organizat. Si daca aveti o intalnire online sau un interviu, veti sti intotdeauna unde sa va gasiti notitele si veti arata elegant, indiferent de ocazie.

Protectia pentru birou din gama Origin, este un accesoriu de birou preferat al multora. Datorita faptului ca este fabricat din piele naturala reciclata, stergerea picaturilor de cafea si a oricaror alte pete va fi extrem de usoara.



Protectia are dubla intrebuintare: functioneaza ca o suprafata confortabila de odihna pentru mainile dumneavoastra in timp ce scrieti, tastati sau faceti altceva la calculator si, in acelasi timp, ii oferiti biroului un ungrade protejand-ul de zgarieturi.

Indiferent daca sunteti un parinte care lucreaza de acasa, de la birou sau un student in prima lui camera de camin, nu se poate nega ca a avea un spatiu de lucru organizat va poate ajuta sa va simti mai inspirat si mai productiv.

Stim cu totii ca zona biroului ar trebui sa fie un loc unde sa va puteti concentra, iar daca articolele pe care le-ati achizitionat pentru a ajuta la organizare creeaza mai multa dezordine fizica si mentala, atunci este contraproductiv.

Asadar, va punem la dispozitie acest organizator de birou din piele naturala reciclata - simplu si versatil ce poate fi ideal pentru a va tine documentele, pixurile si notitele adezive intr-un singur loc. Îl puteţi alege in orice culoare doriti (negru sau natural) si sa va pastrati biroul ordonat.



S-au schimbat multe in epoca moderna a biroului, dar cartea de vizita ramane o componenta cruciala a unei prezentari profesionale adecvate. Daca nu le aveti deja, este mai usor ca niciodata: puteti chiar sa cumparati foi goale si sa le imprimati chiar acasa.

Dar modul in care le purtati este aproape la fel de important ca ceea ce este pe ele. Nu fiti acea persoana care rasfoieste stangaci un teanc de carti scoase din buzunar. Suportul potrivit pentru carti de vizita poate spune multe despre dumneavoastra, atat ca profesionist, cat si ca persoana.



O optiune premium, cu care nu puteti gresi este acest port de carti de vizita din piele naturala reciclata. Acest material durabil poate arata elegant atunci cand este asociat cu o tinuta formala de lucru, dar pare rustic si cu picioarele pe pamant atunci cand este tras dintr-un buzunar de blugi.

Profesional, dar accesibil, este o portul perfect pentru carduri care va oferi o senzatie moale si neteda. Cu o capacitate de pana la 20 de carti de vizita sau 10 carduri bancare, portul are un design unic si ingenious care ofera acces rapid atunci cand doriti sa scoateti un card. Este disponibil in nuantele maro natural si negru .

Daca doriti sa aduceti putin mai multa clasa deja elegantului MacBook 13’’, husa din gama Origin o are din abundenta. Este simpla, este eleganta si se potriveste dispozitivului dumneavoastra ca o manusa. Datorita pielii natural reciclate, ingrijorarea cu privire la zgarieturi si uzura va fi de domeniul trecutului.



Are un  aspect fantastic si care se va imbunatati doar cu timpul, pe masura ce se dezvolta o patina frumoasa. In timp ce husa ofera protectie impotriva socurilor, va pastra MacBook-ul in siguranta intr-o geanta in timpul calatoriei. Este disponibil in mai multe culori: roz pudra (care ar putea fi un cadou perfect pentru doamne), maro natural si negru.

Odata ce aveti o pereche de AirPods Pro in maini, probabil ca veti dori sa adaugati o anumita protectie investitiei dumneavoastra, iar o husa din piele reciclata ofera un aspect clasic unui accesoriu altfel high-tech. Cele mai bune huse din piele pentru AirPods Pro protejeaza impotriva zgarieturilor, a resturilor si a deteriorarilor, iar husa din gama Origin face cu usurinta toate aceste lucruri.



Ne place si inelul dragut atasat de husa, deoarece nu va rugini si nu isi va pierde nuanta argintie originala in timp. Folosind asta, puteti conecta cu usurinta carcasa AirPod-urilor la orice.

Numai dumneavostra puteti defini ceea ce va face mai productiv. Pentru unii, este muzica buna, articole de papetarie frumoase sau un indicator de disponibilitate personalizabil.

Cu toate acestea, speram ca ati putut gasi ceva util in aceasta lista de gadgeturi si accesorii de birou si ca urmatoarea dumneavostra achizitie ar ajuta cu adevarat productivitatea sa creasca!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!