Planeta poate fi salvata cu stil! Produsele premium pot avea ambalaje sustenabile!

Planeta poate fi salvata cu stil!  Produsele premium pot avea ambalaje sustenabile!Foarte multe postari pe Social Media sau filmulete pe Youtube pun accent foarte mare pe unboxing. Cu cat un produs este mai hi- class , cu atat se pune mai mare accent pe partea de unboxing.

Intrebarea noastra este:

Cat de mult conteaza cu adevarat ambalajul? Oare atunci cand cumparam un produs , il cumparam pentru ambalaj sau pentru beneficiile pe care ni le aduce, pentru nevoia pe care ne-o implineste? Cu totii suntem constienti ca acel ambalaj, oricat de frumos, elegant, lucios este, va ajunge la gunoi, pentru ca noi avem nevoie de ce este in interior. Si daca acest ambalaj ajunge la gunoi, nu este un consum nejustificat de resurse? Intr-o perioada in care se vorbeste din ce in ce mai mult despre cantitatea finita a resurselor, despre poluare, despre cat de important este sa protejam planeta prin toate mijloacele posibile cat de important ar trebui sa fie pentru noi ambalajul? 


Stim ca prima impresie conteaza in peste 70% din cazuri si, daca un produs nu atrage din prima, clientul este pierdut in majoritatea cazurilor. Parintii nostri spuneau " Ambalajul vinde marfa!" - oare mai este valabila si azi aceasta zicala? Din multitudinea postarilor care circula pe internet cu unboxing-ul marcilor, pare ca este valabila si azi.

Si cum facem atunci ca sa reducem cat mai mult consumul de resurse? Sa ajutam planeta sa se regenereze?
Cercetarile arata ca mai mult de doua treimi dintre consumatori iau in considerare  sustenabilitatea atunci cand cumpara un produs. Astfel ambalajul poate reprezenta angajamentul brand-ului pentru sustenabilitate.

Noi, la Origin and Natural, cu riscul de a ne misca mai încet, ne facem timp sa reflectam asupra impactului ecologic al fiecarei decizii in procesul nostru creativ si cautam mereu sa ne imbunatatim. 
Astfel pentru dezvoltarea produsului avem 3 misiuni:

  •         Reducerea deseurilor - Pielea noastra reciclata este fabricata din resturi de piele destinate aruncarii, recuperate in intreaga lume, in special din industria mobilei.
  •        Creem produse cu cel mai mic impact ecologic posibil - Dorinta noastra este sa producem in mod constient, sa fim atenti la limitarea consumului de energie si apa precum si a poluarii generate de produsele noastre. Pentru noi, acest lucru inseamna fara produse chimice, vopsire, bronzare sau suprafabricare si produse eco-proiectate, cu un design gandit pentru a evita cusaturile inutile si consumul de energie.
  •         Folosim materiale rezistente si de calitate - Ne dorim produse care sa reziste si de care veti fi mandri si pentru asta ne straduim sa ne asiguram ca materialele noastre reciclate imbatranesc bine si luam feedback-ul dumneavoastra foarte in serios.

Materialul nostru este fabricat in Germania, birourile de design sunt in Paris si fabrica este in Romania, la Iasi.

Ambalajele noastre sunt certificate FSC si sunt fabricate cu materiale reciclate (carton, hartie si adeziv pe baza de apa). Si cu toate acestea isi pastreaza nota de eleganta prin linia simpla si mici detalii care subliniaza faptul ca in interior se afla un produs premium si sustenabil in acelasi timp.

Iar pe final, pentru a fi " in trend " va las cu un unboxing al unuia din produsele preferate de clienti si cu doua intrebari la care va invit sa ne raspundeti
Cat de mult conteaza ambalajul pentru voi?
Ati cumpara un produs premium fara ambalaj, stiind ca astfel faceti un bine planetei?

 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!