Planeta poate fi salvata cu stil! Produsele premium pot avea ambalaje sustenabile!

Planeta poate fi salvata cu stil!  Produsele premium pot avea ambalaje sustenabile!Foarte multe postari pe Social Media sau filmulete pe Youtube pun accent foarte mare pe unboxing. Cu cat un produs este mai hi- class , cu atat se pune mai mare accent pe partea de unboxing.

Intrebarea noastra este:

Cat de mult conteaza cu adevarat ambalajul? Oare atunci cand cumparam un produs , il cumparam pentru ambalaj sau pentru beneficiile pe care ni le aduce, pentru nevoia pe care ne-o implineste? Cu totii suntem constienti ca acel ambalaj, oricat de frumos, elegant, lucios este, va ajunge la gunoi, pentru ca noi avem nevoie de ce este in interior. Si daca acest ambalaj ajunge la gunoi, nu este un consum nejustificat de resurse? Intr-o perioada in care se vorbeste din ce in ce mai mult despre cantitatea finita a resurselor, despre poluare, despre cat de important este sa protejam planeta prin toate mijloacele posibile cat de important ar trebui sa fie pentru noi ambalajul? 


Stim ca prima impresie conteaza in peste 70% din cazuri si, daca un produs nu atrage din prima, clientul este pierdut in majoritatea cazurilor. Parintii nostri spuneau " Ambalajul vinde marfa!" - oare mai este valabila si azi aceasta zicala? Din multitudinea postarilor care circula pe internet cu unboxing-ul marcilor , pare ca este valabila si azi.

Si cum facem atunci ca sa reducem cat mai mult consumul de resurse? Sa ajutam planeta sa se regenereze?
Cercetarile arata ca mai mult de doua treimi dintre consumatori iau in considerare  sustenabilitatea atunci cand cumpara un produs. Astfel ambalajul poate reprezenta angajamentul brand-ului pentru sustenabilitate.

Noi , la Origin and Natural, cu riscul de a ne mișca mai încet, ne facem timp să reflectăm asupra impactului ecologic al fiecărei decizii în procesul nostru creativ și căutăm mereu să ne îmbunătățim. 
Astfel pentru dezvoltarea produsului avem 3 misiuni:

  •         Reducerea deșeurilor - Pielea noastră reciclată este fabricată din resturi de piele destinate aruncării, recuperate în întreaga lume, în special din industria mobilei.
  •        Creem produse cu cel mai mic impact ecologic posibil - Dorința noastră este să producem în mod conștient, să fim atenți la limitarea consumului de energie și apă precum și a poluării generate de produsele noastre. Pentru noi, acest lucru înseamnă fără produse chimice, vopsire, bronzare sau suprafabricare și produse eco-proiectate, cu un design gândit pentru a evita cusăturile inutile și consumul de energie.
  •         Folosim materiale rezistente si de calitate - Ne dorim produse care să reziste și de care veți fi mândri și pentru asta ne străduim să ne asigurăm că materialele noastre reciclate îmbătrânesc bine și luăm feedback-ul dumneavoastră foarte în serios.

Materialul nostru este fabricat în Germania, birourile de design sunt in Paris și fabrica este in Romania, la Iasi.

Ambalajele noastre sunt certificate FSC și sunt fabricate cu materiale reciclate (carton, hârtie și lipici pe bază de apă). Si cu toate acestea isi pastreaza nota de eleganta prin linia simpla si mici detalii care subliniaza faptul ca in interior se afla un produs premium si sustenabil in acelasi timp.

Iar pe final , pentru a fi " in trend " va las cu un unboxing al unuia din produsele preferate de clienti si cu doua intrebari la care va invit sa ne raspundeti
Cat de mult conteaza ambalajul pentru voi? Ati cumpara un produs premium fara ambalaj, stiind ca astfel faceti un bine planetei?

 


 

Suport clienti 10.00- 18.00

0720569618 office@originandnatural.ro
https://www.linkedin.com/company/84012379/admin/

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!