Cum poate o Husa de iPhone sa fie o alegere sustenabila ?

Cum poate o Husa de iPhone sa fie o alegere sustenabila ?

Cum poate o Husa de iPhone sa fie o alegere sustenabila ? 

Telefonul este un device atat de comun incat nici nu mai suntem constienti de cum arata viata inainte de el si nici cum am trai in mediu prezent fara el. Este indispensabil pentru majoritatea activitatilor pe care le facem zi de zi. Dar, stiti acel moment in care v-ati scăpat telefonul pe jos si inevitabilul s-a produs? Un smartphone care a costat bani buni, are ecranul spart, sau marginile zgariate.
 

Procesul si produsul



















Tocmai  de aceea au aparut si husele pentru smartphone. Pentru asta si pentru aspectul pe care il dau acestora am putea spune. De ce sa nu le imbine pe amandoua? Un accesoriu precum husa de smartphone poate fi si utila si placuta din punct de vedere estetic. O pata de personalitate.

Sa luam spre exemplu o husă pentru iPhone. V-ati putea gandi la model, pentru ca telefoanelor de tip iPhone li se potrivesc anumite tipuri de huse. Poate va ganditi imediat la coloare, la model, daca sa aiba vreun pattern sau nu. Cum ar fi sa stiti ca puteti cumpara o husa de telefon (iPhone) cu totul speciala prin modul sustenabil in care este gandita si produsa.

Este vorba despre husele de iPhone de la Origin. Ceea ce este diferit la acestea este modul de productie si tehnologia folosita. Fiecare husa este produsa din piele naturala reciclata. Da, ați citit bine. Piele naturală reciclata. Procesul este unul cu 0 emisii de carbon in mediul inconjurator. Un aspect remarcabil.

Cativa pași din proces sunt realizati in Germania si Franta iar întreaga productie se realizeaza in Romania. Este asadar si un produs autohton.

Produsul tine cont de dimensiunile telefonului, are margini ranforsate cu policarbonat si sunt rezistente la impact.  In plus, dupa cum mentionam, husele de la Origin au si componenta estetica, avand un design elegant, minimalist.

Intreg procesul de productie este sustenabil. Ambalajul in care primiti produsul este si el din carton reciclat.  Ambalajele sunt produse din carton, hartie si lipici pe baza de apa. Dar sunt de ajuns toate acestea pentru mediul inconjurator ? Cu siguranta sunt un pas important pentu un stil de viata sustenabil.


























Sustenabilitate si valori

Este asadar vorba nu doar despre un produs ci despre un concept din care reies un set de valori. Valori pe care le impartasesc si producatorii si consumatorii care sunt atenti la modalitatea sustenabila atunci cand produc respectiv achizitioneaza ceva. Este vorba despre o alegere responsabila si in armonie cu mediul inconjurator.

Transparenta procesului si a materiilor prime de la produse pana la ambalaje denota determinarea pentru o productie eco-responsabila. Atentia la detalii se regaseste in tot procesul.

 

Ne intoarcem acum la titlul Cum poate o Husa de iPhone sa fie o alegere sustenabila? Am discutat mai sus cum un banal accesoriu de telefon, este mai mult de atat. Este si un exemplu de cat de mult iti pasa de planeta. Poti imbina utilul cu placutul iar sustenabil nu trebuie să insemne inestetic. Ci dimpotriva.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!