Cum poti face un cadou cu dichis si sustenabil?

Cum poti face un cadou cu dichis si sustenabil?

Cum poti face un cadou cu dichis si sustenabil?

Stiai că un cadou este mai mult decat un gest de a oferi un obiect sau o experienta? Un cadou este o modalitate de a demonstra unei persoane ca o cunosti, ca ii stii preferintele si ai depus efortul necesar pentru a-i darui ceva care sa o bucure. Dar mai sunt si situatiile in care vrei să faci un cadou chiar daca abia urmeaza sa cunosti o persoana sau o stii de prea putin timp, si nu ii cunosti inca preferintele. Pe buna dreptate, oricare dintre scenarii sunt valabile. Dar oricum ar fi, daca vrei sa faci un cadou placut merita sa investesti in ceva de calitate, sau in ceva simbolic dar neaparat sa transmiti un mesaj, si anume: mi-a pasat suficient cat sa gasesc acest cadou special pentru tine! Suna bine, asa-i?

Iata o propunere cel putin interesanta. Un portofel sau un port-card din piele reciclata. Mai jos sunt cateva idei despre ce ar putea să insemne un astfel de cadou sau achizitie:














 






Clasic, si dichisit. In primul rand, sunt niste obiecte clasice si absolut utile pentru majoritatea dintre noi. Fie ca este o persoana draga, fie ca este un prieten sau coleg de munca, nu poti da gres cu un astfel de cadou. Este un cadoul cu dichis care sigur va fi apreciat de oricine il primeste. Mai mult decat atat sunt persoane care aleg sa schimbe periodic portofelul si/sau port-cardul si să poarte prin rotatie un altul.

Procesul de productie ‘’face toti banii’’

In al doilea rand, este foarte important sa nu fie orice portofel sau port-card. Poate ca majoritatea obiectelor de acest fel nu se deosebesc de altele decat prin model sau culoare dar ce parere ai dacă un portofel sau un port-card ar transmite mai mult de atat? Mai exact modul in care sunt produse si materialele care sunt folosite, pot schimba cu totul mesajul cadoului. Asadar, alege produsele din piele reciclata si care sunt produse eco-responsabil. Spre exemplu, produsele de la Origin se înscriu în procesul de producție eco-responsabil.

Ce inseamna asta? Patru mari atuuri: produsele sunt realizate in proportie de 100% din materiale reciclate, gradul de poluare a apei in urma productiei este 0%, sunt 0 substante chimice folosite iar ambalajele sunt si ele din materiale reciclate. Deci de la A la Z, produsul transmite mesajul că grija pentru mediul inconjurator este luata in serios, nu se fac compromisuri de la calitate si sustenabilitate in niciunul dintre pasii de productie.

Pe partea de design produsele de la Origin, portofelele si port-cardurile sunt foarte usor de integrat pentru orice stil de viata. Sunt de dimensiuni potrivite, culori neutre, clasice. Mai mult, pot fi gasite si modele de port-card pentru telefon, extrem de subtile si usor de atasat la telefon.

 

Nu in ultimul rand, fie ca doresti sa faci un cadou cu dichis sau sa te rasfeti pe tine cu un astfel de produs, vei impusca doi iepuri dintr-o lovitura - util si sustenabil. Doar metaforic desigur pentru ca pielea din produsele Origin este piele naturala reciclata!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!