Ce cadou daruim persoanei iubite de Zilele Iubirii?

Ce cadou daruim persoanei iubite de Zilele Iubirii?

 

Imediat ce se termina luna ianuarie anul incepe cu sarbatori ale iubirii, ale primaverii si ale femeii. Cele dintai, sarbatorile iubirii, Sf Valentin si Dragobetele sunt sarbatori ale cuplurilor, ale partenerilor care au ales sa mearga la drum impreuna si nu uita sa celebreze acest lucru. Dar mai sunt desigur si persoane care aniverseaza ziua de nume, Valentin/Valentina.

Pentru cuplurile care sarbatoresc Sf Valentin sau Dragobetele fiecare an aduce intrebarea: Eu ce cadou sa-i iau? Dar cum ar fi daca anul acesta ati incerca ceva nou in materie de cadouri?

Variantele clasice de flori, bomboane de ciocolata sunt foarte des utilizate dar au dezavantajul ca nu sunt cadouri foarte practice, de care cel care le primeste sa se poata bucura mai mult timp. Astfel, va puteti orienta spre cadouri care pot fi integate si folosite in fiecare zi. In acest context oferta Origin este una cel putin interesanta. Mai exact propuneri de produse din piele reciclata. Si nu sunt orice fel de produse, calitatea este un aspect important la fel si grija pentru mediu. Sunt 0 substante chimice in procesul de productie, 0% poluarea apei iar toate ambalajele sunt din materiale reciclate. Aceste caracteristici se inscriu in productia eco-responsabila.

 

Am selectat din site propuneri de cadouri pentru el sau pentru ea si iata cateva idei despre ce puteti impacheta intr-un cadou pentru persoana draga sau pentru un sarbatorit al zilei (Valentin/Valentina):

  • Pentru doamne, mini-posete sau un port document, de dimensiuni medii sau mici, foarte elegante si usor de asortat. Si alaturi de o poseta, merge foarte bine o husa pentru Airpods. Este o varianta de cadou eleganta si moderna pentru nevoile de zi cu zi.
  • O a doua varianta ar fi sa oferiti iubitei sau sotiei un cadou format dintr-o husa pentru macbook sau ipad si o husa pentru telefon. Sau pentru concediul de vara, o eticheta de bagaj din piele naturala reciclata.
  • Pentru barbati puteti opta pentru un portofel din piele reciclata in nunante neutre de negru sau maro. Cu siguranta nu veti da gres. Mai puteti adauga un organizator de cabluri si el din piele naturala reciclata. Domnii vor aprecia atentia la nevoile lor.
  • O alta varianta de cadou pentru barbati poate fi o protectie pentru birou confectionata tot din piele, minimalista si eleganta, alaturi de o husa pentru Airpods.





















Dar oferta este mult mai larga si puteti jongla cu accesoriile de care stiti ca partenerul sau partenera s-ar bucura. Toate produsele sunt din piele naturala reciclata, sunt pliate pe nevoile moderne si fac o impresie foarte buna pentru ca sunt produse eco-responsabil. Vor genera intrebari din partea apropiatilor despre ce fel de materiale sunt folosite sau cum au fost produse iar acesta este un motiv pentru a sublinia ca un produs poate sa fie si util si in acelasi timp sa nu afecteze mediul.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!