Productie eco-responsabila din piele naturala reciclata: originalitate si eleganta in armonie cu natura

Productie eco-responsabila din piele naturala reciclata: originalitate si eleganta in armonie cu natura

Ce inseamna "Origin" ?

Un brand tanar care propune accesorii de marochinarie, high-tech si decoratiuni pentru casa.
O colectie realizata din piele reciclata si fara substante chimice care isi propune sa imbine calitatea, designul, sustenabilitatea si inovatia.

Intregul proces de productie se realizeaza in Europa: materia prima este produsa in Germania, produsele sunt proiectate in Paris si fabricate in Romania.

Ce este pielea reciclată?


Industria pielii este una dintre cele mai poluante industrii din cauza a sute de mii de tone de deșeurile generate în fiecare an.

Pielea noastră reciclată este făcută din resturi de piele destinate a fi aruncate, apoi mărunțite și amestecate cu latex natural. Apoi se aplică un strat pe bază de apă cu scopul de a proteja pielea de zgarieturi si pete (chiar si de vin rosu). Acest proces nu implică nicio substanță chimică, tăbăcire și nici coloranți, pentru a evita poluarea solurilor și pentru a scoate în evidență textura și aspectul brut al materialului.

Produsele sunt netede la atingere, au un miros de piele, vor dobândi o patina în timp și pielea se întinde foarte ușor.
 

De ce Origin?

Prin produsele Origin ne dorim sa aducem in viata oamenilor produse sustenabile, eco-proiectate cu un tratament nepoluant, consum redus de apă și energie și foarte rafinate prin procesul de fabricație și design.

Astfel aveti ocazia sa folositi sau sa oferiti cadou celor dragi portofele barbatesti sau de dama, portcarduri, huse pentru telefon, accesorii hi-tech sau decoratiuni pentru casa, care sa transmita un mesaj foarte clar depre valorile voastre, despre dorinta voastra de a proteja mediul inconjurator si viata.

Ambalajele noastre sunt certificate FSC și sunt fabricate cu materiale reciclate (carton, hârtie și lipici pe bază de apă).
Scopul nostru va fi întotdeauna să aducem in viata voastra produse cu cel mai mic impact posibil asupra mediului.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!