Companii care au ales sa schimbe lumea din jurul lor- Azi despre HiPP

Companii care au ales sa schimbe lumea din jurul lor- Azi despre HiPP
Sustenabilitatea in companii este un concept din ce in ce mai important in zilele noastre, fiind recunoscuta ca un element crucial al responsabilitatii sociale a afacerilor. In aceasta privinta, exista mai multe motive pentru care aceasta este un aspect incurajator pentru afaceri.

Compania HiPP, care comercializeaza produse destinate bebelusilor - de la hrana pana la ingrijire, de cativa ani incoace,  incurajeaza activitatea sustenabila, atat in cadrul firmei cat si in exterior.

HiPP a observat ca sustenabilitatea, pe langa efectul benefic asupra mediului, ajuta si la reducerea costurilor. Prin adoptarea unor practici mai eficiente in ceea ce priveste utilizarea resurselor si reducerea deseurilor, se pot economisi bani pe termen lung.

Pornind de la dorinta companiei de a proteja jungla impotriva defrisarilor, toate amabalajele, hartia si materialele publicitare pe care compania le foloseste sunt reciclate. Exista chiar un program de training de sustenabilitate, prin care fiecare angajat este initiat cand incepe activitatea in cadrul companiei.

Si in permanenta, in toata compania se reaminteste de reciclare. Angajatii sunt invatati sa evite pe cat posibil sa faca copii Xerox, iar cand acest aspect nu poate fi negjiat, hartie trebuie obligatoriu reciclata.

Un alt aspect pe care il gasim in cadrul companiei HiPP  este folosirea de ambalaje sustenabile. De exemplu, la pachetele formulelor de lapte, in loc de 2 pungi de lapte praf in interior, acum  aceeasi cantitate de lapte praf se regaseste intr-o singura punga.  Astfel s-au redus emisiile de CO2.

In plus, cartonul pachetelor este din resurse regenerabile, iar cerneala prin care s-a realizat grafica amabalajului este pe baza de uleiuri vegetale – fara uleiuri minerale.

Sustenabilitatea ajuta la imbunatatirea imaginii companiei. Clientii, angajatii si partenerii de afaceri sunt din ce in ce mai preocupati de impactul pe care afacerile il au asupra mediului si a societatii, iar companiile care adopta practici durabile pot sa-si imbunatateasca reputatia si sa castige loialitatea acestora.

Legumele folosite de compania HiPP la realizarea hranei bebelusilor sunt toate legume cultivate natural, fara folosirea pesticidelor, a insecticidelor sau a fertilizatorilor chimici sau sintetici.

De aceea toti fermierii cu care colaboreaza HiPP au adoptat un stil sanatatos pentru mediu , pastrand sanatatea culturilor si a solului, folosind ingrasaminte naturale, in timp ce pasarile si insectele benefice sunt responabile de controlul daunatorilor.

Toate aceste masuri pe care le aplica compania HiPP sunt luate pentru a proteja mediul si pentru a imbunatatii calitatea vietii.

Sustenabilitatea, in ziua de azi, este un factor cheie in atragerea si retinerea talentelor, lucur pe care HiPP l-a inteles rapid. Tinerii angajati sunt din ce in ce mai interesati de misiunea si valorile unei companii, iar cei care cred in sustenabilitate si responsabilitate sociala pot fi atrasi de companiile care impartasesc aceste valori.

Citeste mai mult despre programul de sustenabilitate al companiei HiPP
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!