


La Ramnicu Valcea intalnim din ce in ce mai multi oameni frumosi si asta nu poate decat sa ne bucure.
Prietenii nostri de la www.camaragreceasca.ro si-au dorit mult sa aduca veselia meselor din Grecia si pe meleagurile noastre si cu ajutorul celor de la Restaurantul Zestrea si-au indeplinit acest vis. Astfel ne-am bucurat cateva ore bune de muzica greceasca, mancare buuuna si oameni frumosi.
Cu aceasta ocazie, Eleni si Mihalis au zis sa nu fie singuri si s-au gandit sa ne invite pentru a ne prezenta produsele alaturi de ei si de colaboratorii lor, invitatilor prezenti la masa.


Bineinteles ca am gasit pe masa produsele lor din recolta curenta si am aflat informatii valoroase despre:
- beneficiile uleiului de masline extravirgin bio
- diferentele dintre maslinele Kalamon, Halkidikis si Stafidates
- cum se usuca la soare, fara conservanti sau alti aditivi, smochinele
- de ce sa consumam spirulina produsa local (Grecia sau Italia - sunt singurele tari producatoare din Europe)
- importanta trasabilitatii alimentelor pe care le consumam .
Concluzia a fost ca … mai vrem! Mai vrem sa ne simtim printre prieteni. Asteptam cu nerabdare viitoarele brunch-uri pe care le promit Eleni si Mihalis!