Back to office - lucruri esenţiale de luat la birou

Back to office - lucruri esenţiale de luat la birou
Sezonul concediilor s-a încheiat și după câteva săptămâni de vacanță, zilele dumneavoastră de relaxare pe plajă și de căutare la nesfârșit de mâncare demnă de Instagram sunt acum în urmă.

Dar revenirea la muncă după o lungă pauză de vacanță nu a fost niciodată mai ușoară. Anul acesta, vacanțele au fost mai diferite decât de obicei pentru toată lumea. În timp ce unii oameni au decis să-și petreacă vacanțele în același oraș sau țară, cunoscut în mod obișnuit sub numele de staycation, alții au putut călători în străinătate.

Indiferent de tipul de vacanță, revenirea la birou poate fi o provocare și, în unele ocazii,  întoarcerea la muncă poate fi stresantă. S-ar putea să întâmpinați dificultăți în a reveni direct la răspunsul la e-mailuri și la participarea la întâlniri. În timp ce staţi la birou, s-ar putea chiar să vă îndepărtaţi de colegi și să vă simţiţi letargic, absolut incapabil să vă concentrati asupra muncii dumneavostră.

Suntem pentru productivitate, ceea ce înseamnă că noi credem în produse care vă fac viața profesională mai organizată și mai eficientă, sănătoasă și pur și simplu mai bună.

Întrucât productivitatea este un subiect amplu, aici veți găsi alegerile noastre de top, articole organizatorice, accesorii pentru birou şi gadgeturi pentru îmbunătățirea sănătății și alte descoperiri grozave care, credem noi, aparțin biroului dumneavostră!

Arătând proaspăt ca un aer de toamna, aceste huse pentru iPhone sunt aproape cele mai ecologice pe care le veți obține. Sunt fabricate din piele naturala reciclată şi ne place  aspectul natural pe care îl afişează.Husa pentru iPhone 12 şi 12 Pro este o husă pentru telefon minimalista și de protecție, care nu compromite iPhone-ul dumneavoastră. Cu linii curate, margini rotunjite și un profil super subțire, abia veţi observa că telefonul dumneavoastră are o carcasă.

Este concepută pentru a fi ultra-subțire, păstrând în același timp protecție pentru telefonul dumneavostra. Aceasta este husa perfectă pentru cei cărora nu le plac husele de telefon care compromit aspectul și senzația telefonului lor.

Unul dintre cele mai urâte lucruri dintr-un birou sunt cablurile înşirate. Organizați toate cablurile în acest organizator de cabluri din piele naturala reciclată din gama Origin pentru a menține acel aspect curat și minimal. Permite o organizare cât mai bună a spaţiului de lucru pentru ca dumneavoastră să vă concentraţi numai pe lucruri productive.Dacă aveti nevoie sa călătoriţi pentru serviciu, mergeţi la interviuri, participaţi la o mulțime de întâlniri de afaceri sau dacă doriți să vă păstraţi documentele bine organizate, atunci un port documente din piele naturală reciclată  vă poate ajuta să arătați mai profesionist și să faceţi multitasking mai eficient.Sunt foarte practice şi pot păstra de la paşapoarte, la cărţi de identitate sau bilete de avion.Este o modalitate perfectă pentru a păstra toate aceste documente importante la un loc.

Sau,dacă se întâmpla să lucraţi în mare parte de acasă, asta nu înseamnă că nu puteți deține un port documente elegant care să vă ajute să fiti organizat. Și dacă aveți o întâlnire online sau un interviu, veți ști întotdeauna unde să vă găsiți notitele și veți arăta elegant, indiferent de ocazie.

Protecţia pentru birou din gama Origin,  este un accesoriu de birou preferat al multora. Datorită faptului că este fabricat din piele naturală reciclată, ștergerea picaturilor de cafea și a oricăror alte pete va fi extrem de ușoară.Protecţia are dubla întrebuinţare: funcționează ca o suprafață confortabilă de odihnă pentru mâinile dumneavoastră  în timp ce scrieţi, tastaţi sau faceţi altceva la calculator și, în acelaşi timp,îi oferiţi biroului un ungrade protejand-ul de zgârieturi.

Indiferent dacă sunteţi un părinte care lucrează de acasă, de la birou sau un student în prima lui cameră de cămin, nu se poate nega că a avea un spațiu de lucru organizat vă poate ajuta să vă simți mai inspirat și mai productiv.

Ştim cu toţii ca zona biroului  ar trebui să fie un loc unde să vă puteți concentra,iar dacă articolele pe care le-ați achiziționat pentru a ajuta la organizare creează mai multă dezordine fizică și mentală,atunci este contraproductiv.

Aşadar, vă punem la dispoziţie acest organizator de birou din piele naturala reciclată - simplu şi versatil ce poate fi ideal pentru a vă ține documentele, pixurile și notițele adezive într-un singur loc. Îl puteţi allege  în orice culoare doriți (negru său natural) și să vă păstrați biroul ordonat.S-au schimbat multe în epoca modernă a biroului, dar cartea de vizită rămâne o componentă crucială a unei prezentări profesionale adecvate. Dacă nu le aveți deja, este mai ușor ca niciodată: puteți chiar să cumpărați foi goale și să le imprimați chiar acasă.

Dar modul în care le purtarți este aproape la fel de important ca ceea ce este pe ele. Nu fiţi acea persoană care răsfoiește stângaci un teanc de cărți scoase din buzunar. Suportul potrivit pentru cărți de vizită poate spune multe despre dumneavoastră, atât ca profesionist, cât și ca persoană.O opţiune premium, cu care nu puteți greși este acest port de cărți de vizită din piele naturală reciclată. Acest material durabil poate arăta elegant atunci când este asociat cu o ținută formală de lucru, dar pare rustic și cu picioarele pe pământ atunci când este tras dintr-un buzunar de blugi.

Profesional, dar accesibil, este o portul perfect pentru carduri care va oferi o senzaţie moale şi netedă. Cu o capacitate de până la 20 de cărţi de vizita sau 10 carduri bancare, portul are un design unic şi ingenious care oferă acces rapid atunci când doriţi să scoateţi un card. Este disponibil în nuanţele maro natural şi negru .

Dacă doriți să aduceți puțin mai multă clasă deja elegantului MacBook 13’’, husa din gama Origin o are din abundență. Este simplă, este elegantă și se potrivește dispozitivului dumneavoastră că o mănușă. Datorită pielii natural reciclate, îngrijorarea cu privire la zgârieturi și uzura va fi de domeniul trecutului.Are un  aspect fantastic și care se va îmbunătăți doar cu timpul, pe măsură ce se dezvoltă o patină frumoasă. În timp ce husa oferă protecție împotriva șocurilor, va păstra MacBook-ul în siguranță într-o geantă în timpul călătoriei.Este disponibil în mai multe culori:roz pudră (care ar putea fi un cadou perfect pentru doamne), maro natural şi negru.

Odată ce aveți o pereche de AirPods Pro  în mâini, probabil că veți dori să adăugați o anumită protecție investiției dumneavoastră, iar o husă din piele reciclată oferă un aspect clasic unui accesoriu altfel high-tech. Cele mai bune huse din piele pentru AirPods Pro protejează împotriva zgârieturilor, a resturilor și a deteriorărilor, iar husa din gama Origin face cu uşurinţa toate aceste lucruri.Ne place şi inelul drăguț ataşat de husa, deoarece nu va rugini și nu își va pierde nuanța argintie originală în timp. Folosind asta, puteți conecta cu ușurință carcasa AirPod-urilor la orice.

Numai dumneavostra puteți defini ceea ce va face mai productiv. Pentru unii, este muzică bună, articole de papetărie frumoase sau un indicator de disponibilitate personalizabil.

Cu toate acestea, sperăm că ați putut găsi ceva util în această listă de gadgeturi și accesorii de birou și că următoarea dumneavostra achiziție ar ajuta cu adevărat productivitatea să crească!

Suport clienti 10.00- 18.00

0720569618 office@originandnatural.ro
https://www.linkedin.com/company/84012379/admin/

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!