Recicleaza prin programul Save the planet 2022

Recicleaza prin programul Save the planet 2022
Reducerea deseurilor este o modalitate mica de a indeparta plasticul din gropile de gunoi.

Va prezentam Save the planet 2022 - programul nostru de reciclare a huselor de telefon din Romania. Trimite-ne husa ta veche (de la orice marca) si primesti o reducere de 10 lei la o husa noua de iPhone!
 

Ce este programul Save the planet?


progrmul save the planet


In medie shimbam telefonul o data la doi ani. Si atunci este inevitabil ca o sa inlocuim si husa de telefon. Sunt persoane care schimba husa mai des, din diferite motive:  cea veche s-a uzat, sau nu mai este de actualitate.

Dar ce facem cu husele vechi de telefon? Ar trebui oare sa le aruncam la gunoi sau se pot recicla? Stiati ca in fiecare an, peste 1 miliard de huse de telefon se aduna in gropile de gunoi la nivel global?

Husele pentru telefoane sunt aproape intotdeauna facute din plastic si multe din ele sunt reciclabile. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi prefera sa arunce husele la gunoi.

Origin and Natural se angajeaza sa fie cel care te ajuta sa fii "Eroul Zero Poluare", minimizand materialele plastice de unica folosinta si venind cu o solutie la o problema globala uriasa.

Prin programul Save the planet, Origin and Natural ofera deseurilor o a doua viata. Iar dumneavoastra castigati 10 lei reducere la urmatoarea achizitie, pentru fiecare husa pe care o trimiteti.

Astfel, daca cumparati o husa de telefon de pe site-ul nostru originandnatural.ro si alegeti sa ne dati la schimb o husa veche pentru ca noi sa o reciclam/incineram, primiti o reducere de 10 lei la husa cumparata.  

Este nevoie doar sa alegeti din site varianta Save the planet si de restul ne ocupam noi. 😊
 

Ce huse de iPhone pot comanda prin programul Save the planet 2022?





Husele noastre de telefon sunt de inalta calitate si facute sa va ofere protectia necesara pentru a va asigura ca telefonul dumneavoastra ramane in siguranta.  

Avem huse intr-o varietate culori si materiale din care sa alegeti.

· Huse de iPhone din piele reciclata pentru modele iPhone 12/12 Pro si 13/13 Pro, culori negru si maro nature.
· Huse de iPhone biodegradabile pentru modele iPhone 11 si 12/12Pro, culori turcoaz, roz pudra si lila.

Toate husele noastre sunt sustenabile si sunt fabricate in Europa in scopul reducerii amprentei de carbon.  

Vezi oferta de huse din programul Save the planet 2022

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!