Eco-sustenabilitatea este noua moda in 2022

Eco-sustenabilitatea este noua moda in 2022

 

Inceputul de an este momentul in care se dau tendintele in multe domenii, asa ca industria de accesorii nu face exceptie. Si tocmai pentru ca la categoria de accesorii sunt multe categorii si subcategorii, merita sa dam cateva exemple.

In 2022 se poarta accesoriile minimaliste si de calitate in colori calde de maro sau clasicul negru. Este vorba despre accesorii de care ai nevoie zilnic, de la poseta si portofel la huse pentru smartphone, macbook, airpod, breloc pentru chei si chiar la accesorii care tin de casa precum suporturi pentru farfurii sau suporturi minimaliste pentru pahare. Toate sunt accesorii pe care le ai periodic in cosul de cumparaturi, fie online, fie in magazinele fizice.

Dar in fiecare an, mai apare ceva nou. Un model diferit, o culoare în tendinte, un material care este la moda. Cand vine vorba despre noile tendinte pe anul acesta, un trend de neratat este eco-sustenabilitatea. Dar poate va intrebati ce legatura exista intre un accesoriu pentru smartphone sau un set de suporturi pentru farfurii si eco-sustenabilitatea? O legatura foarte mare. Iata de ce: spre deosebire de trendurile care apar in fiecare an cu privire la culori, modele, materiale, texturi, forme etc., un trend care este tot mai prezent si care nu va disparea prea curand este eco-sustenabilitea.

Din perspectiva unei afaceri, eco-sustenabilitatea se refera la modul de productie si la toti pasii post-productie pana cand un produs ajunge la consumatorul final. Iar de cealalta parte, din perspectiva consumatorului, eco-sustenabilitatea are legatura cu alegerile sustenabile ale acestuia. De la brandurile de unde alege sa achizitioneze produse, la tipul de produse pe care le alege, pana la diverse obiceiuri din viata de zi cu zi (cum ar fi reciclarea colectiva) precum si motivatia pentru aceste alegeri. Mai precis, un consumator adopta un stil de viata eco-responsabil atunci cand alege să cumpere produse/sau servicii de la afaceri care au grija de mediul inconjurator in procesul lor de productie, afaceri care recicleaza materie prima sau au o  amprenta de carbon 0 asupra mediului si lista poate continua. Produsele care provin dintr-un asemenea proces tolerant cu mediul inconjurator sunt cartea de vizita pentru un producator iar achizitia lor sprijina in mod direct un lant de productie sustenabil.

Poti alege produse din piele naturala reciclata pentru toate tipurile de accesorii de care ai nevoie. Cum device-urile sunt nelipsite din activitatile de zi cu zi, poti alege huse de smartphone, carcase pentru airpod din acelasi material. Culorile neutre cum sunt nuantele de maro sau negru sunt clasice, se poarta in 2022 si sigur nu vei fi în afara tendintelor in ceea ce priveste materialul sau designul. Pe www.originandnatural.ro gasesti astfel de produse iar acasă iti vor fi livrate in ambalaje reciclate.

In 2022, se poarta stilul casual si relaxat iar daca pleci in vacanta, poti alege un breloc care sa se asorteze cu eticheta pentru bagaj. Ambele in nunte de maro sau negru, cu care nu ai cum sa dai gres.

Asadar daca vrei sa fii la moda in 2022, trebuie sa stii ca se poarta eco-sustenabiliatea. In toate formele ei.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!