Amenajarea mesei de Craciun intr-un mod sustenabil folosind pielea naturala reciclata

Amenajarea mesei de Craciun intr-un mod sustenabil folosind pielea naturala reciclata
Indiferent daca sunteti un amator in arta gazduirii sau un profesionist experimentat, anul acesta, faceti cina de Craciun mai speciala, folosind articole din piele naturala reciclata pentru decoratiunile de masa. Articolele din piele reciclata sunt o modalitate excelenta de a va reduce amprenta de carbon, avand in acelasi timp o masa eleganta si festiva.

A pregati o masa de Craciun este, de fiecare data, o treaba placuta si pe care vrem sa o facem corect. Am vazut ca tendintele de amenajare a meselor de sarbatoare se schimba de la an la an si, chiar daca doriti sa impartasiti masa festiva pe retelele sociale sau sa o pastrati doar pentru ochii invitatilor, nu strica sa stiti cateva idei cum sa asezati masa perfecta de Craciun.

La urma urmei, este cea mai mare masa a anului – un moment important in care multi dintre noi ne intalnim cu prietenii si familia, asa ca va  veti dori ca ideile dumneavoastra de decoratiuni pentru masa de Craciun sa fie la fel de speciale ca si momentul in sine.

Alegerea unei teme pentru masa de Craciun, poate ca este o idee foarte buna. Lasati frau liber imaginatiei, nimic nu este batut in cuie. Iar daca va doriti o masa festiva eleganta si ecologica, pielea naturala reciclata poate fi solutia.

Pentru farfurii utilizați suporturi din piele naturala reciclata. Aceste produse ecologice sunt elegante și foarte rezistente la pete. Nu numai că arată grozav, dar ajută și la reducerea deșeurilor. 

Cumpara acum Suport farfurii din piele naturala reciclata, culaore maro sau negru

Intotdeauna la masa de Craciun se mai intampla mici accidente, care pateaza. De aceea va recomandam ca si pentru pahare sa alegeti suporturi din piele reciclata. Disponibile in fome si culori diferite, folosindu-le va garanteaza o fata de masa mai curata.

Cumpara acum Suport pahare din piele reciclata patrat sau rotund

Faceti o piesa centrala unica: taiati o stea mai mare dintr-un material pe care il aveti in casa si va doriti sa il reciclati si asezati-o in centrul mesei. Adaugati putina verdeata si alte decoratiuni festive pentru o piesa centrala unica si atragatoare.

Decoreaza-ti scaunele cu forme festive croite tot din materiale reciclate. Folositi piese care se potrivesc cu fata de masa pentru a crea un aspect coeziv.

Ca masa de Craciun sa fie mai speciala, asezati bradul in apropierea ei. In felul acesta intrati si mai mult in atmosfera Craciunului. Si daca tot am vorbit de brad, puteti realiza mici stelute din piele reciclata, pe care sa le folositi la decorarea lui.

Iar sub brad asezati dulciurile copiilor intr-un compartimente de depozitare din piele reciclata. Utilizarea sa practica, designul minimalist si dimensiunile generoase il fac un obiect decorativ foarte practic.

Cumpara acum Compartiment de depozitare

Incorporand articole din piele naturala reciclata in decorarea cinei de Craciun, puteti crea un decor minunat si, de ce nu, sustenabil. Folositi ideile de mai sus pentru a crea o masa unica si frumoasa de care sa va bucurati impreuna cu familia si prietenii in acest sezon de sarbatori.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!