5 moduri creative si ecologice de a impacheta cadourile pentru Craciun

5 moduri creative si ecologice de a impacheta cadourile pentru Craciun
Suntem in sezonul daruirii, luna lui MULTUMESC! 
Fiti creativi  in acest sezon si cand impachetati cadourile alegeti sa folositi cat mai multe materiale reciclate.  Cadourile voastre vor fi impachetate cu personalitate si iubire si vor fi primite cu apreciere de cei dragi si de catre mediu.


A oferi cadouri este o ocazie de nemasurata bucurie. Stiati ca perioada de Craciun genereaza aproximativ patru milioane de tone de deseuri in fiecare an numai in SUA. Exista multe modalitati de a reduce aceasta risipa si totul incepe cu a alege cu mare atentie cum veti ambala cadourile.

Iata cinci moduri creative de a oferi cadouri anul acesta.
 

Stilul japonez de a impacheta cadouri Furoshiki


Aceasta traditie antica japoneza combina origami si caracterul practic. Furoshiki era modul in care japonezii isi impachetau hainele la baia publica; iar acum acesta a fost reutilizat pentru a impacheta elegant cadourile.

Colectati haine si esarfe vechi si rupte, apoi taiati la dimensiunea necesara. Centrati cadoul deasupra panzei, apoi legati-l intr-o funda,  folosind celelalte doua colturi ale tesaturii. Cutiile si sticlele vor arata sofisticat si fantezist imbracate cu aceasta funda din material textil.



Propriile pungi cadou

Pentru a face propriile pungi cadou necesita, de asemenea, putina cunostiinte, precum si niste hartie reciclata. Folosirea paginilor din sectiunea de benzi desenate a unui ziar sau a unei harti vechi va adauga mai multa culoare si interes cadoului dumneavoastra. Hartia kraft este, de asemenea, o optiune durabila, deoarece este biodegradabila.

Iar pentru manere puteti folosi fasii din piele reciclata pe care le lipiti in interiorul propriei pungi de cadou, pentru un aspect mai elegant.


Cutii vechi de pantofi


Cutiile de pantofi sunt ideale pentru depozitare, dar pot fi transformate usor si in cutii de cadou elegante. Personalizati  acest proiect sustenabil utilizand pagini de reviste sau folii de cadou reciclate pe cutiile dumneavoastra.


Cutie cadou piramida  

Aceasta este o modalitate excelenta de a impacheta bijuterii sau orice mic cadou. Aceste cutii piramidale vor face ca tot ceea ce este ascuns in interior sa para pretios.

Veti avea nevoie de carton, un perforator si sfoara. Faceti din acesta un proiect sustenabil utilizand felicitari reutilizate si economisiti timp descarcand sablonul cutie de aici.

Daca agatati aceste cutii adorabile pe bradul dvs. de Craciun sau le asezati pe semineu in Ajunul Craciunului, s-ar putea chiar sa il impresionati pe Mos Craciun! 😊


Pentru ultimele retusuri folositi iar materiale reciclate

Acum ca aveti patru moduri frumoase si ecologice de a va impacheta cadourile, adaugati ultimele retusuri facand etichete pentru cadou , fundite sau adaugati o aroma naturala.

Etichetele le puteti realiza din felicitarile vechi de craciun: decupati imaginile care se potrivesc cel mai bine cadoului dumneavoastra.  Pentru funda, alegeti din panglicile vechi sau puteti folosi si paginile lucioase de revista pe care le puteti taia in benzi.  

Sau mai bine, folositi sfoara groasa maronie, de care sa legati o mica creanga de brad sau un con de pin.




A impacheta un cadou de sarbatori este o forma de arta. Acordarea timpului pentru a alege materialele potrivite si pentru a crea un pachet artistic va face actul de a oferi si mai semnificativ. Cu aceste cinci moduri elegante si ecologice de a impacheta un cadou, te poti asigura ca cadoul pe care il oferi va iesi in evidenta in acest sezon de sarbatori.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!